Alege optiunile cu trafic inclus pentru a naviga la viteze 4G
Optiuni Internet NonStop (PrePay)

Optiunile Internet NonStop sunt pentru tine daca nu-ti inchipui viata fara net. Acestea se vor reactiva automat ori de cate ori vei consuma tot traficul din optiune, sau la fiecare 30 de zile. Sunt disponibile si optiuni lunare valabile pe parcursul a 30 zile (pentru utilizatorii PrePay).

250 MB
20 lei
1 GB
50 lei
3 GB
100 lei
5 GB
150 lei

Activează acum sau formează 100

Detalii pentru PrePay

Opțiuni excluse din oferta comercială

Optiuni Internet NonStop (Abonament)

Optiunile Internet NonStop sunt pentru tine daca nu-ti inchipui viata fara net. Acestea se vor reactiva automat ori de cate ori vei consuma tot traficul din optiune, sau la fiecare 30 de zile. Sunt disponibile si optiuni lunare valabile pe parcursul unei perioade de facturare (pentru clientii Orange Abonament).

250 MB
20 lei
1 GB
50 lei
3 GB
100 lei
5 GB
150 lei

Activează acum sau formează 100

Detalii pentru Abonament
Optiuni lunare Internet Mobil (Abonament)
1 GB
25 lei
5 GB
60 lei
10 GB
100 lei

Activează acum sau formează 100

Optiuni Internet Mobil pentru 1 zi (Abonament, PrePay)
1 GB
doar Abonament
10 lei
2 GB
exclusiv pe MyOrange
10 lei

Activează acum sau formează 888

Tariful standard pentru Internet Mobil la Abonament:

Tarif extra abonament Pret per MB
0-70 MB 2,50 lei
70MB-150 MB 70 bani
150 MB + 20 bani

Tariful standard pentru Internet Mobil Prepay = 3 Lei/MB

Setează-ți telefonul automat

Condiţii speciale de activare a opţiunii Internet Mobil (Abonament)

1.Serviciul Internet Mobil include acces la internet şi wap şi poate fi utilizat doar cu un telefon sau smartphone compatibil cu tehnologiile GPRS, EDGE, UMTS (3G) sau LTE (4G).

2. Opţiunea NonStop este valabilă 30 zile calendaristice de la activare. Opţiunea NonStop se activează la data respectivă indicata de client şi, ulterior, automat de fiecare dată când se consumă integral traficul inclus în opţiune sau expiră cele 30 zile calendaristice de la activarea acesteia, dacă la momentul respectiv clientul nu şi-a atins limita de credit. Pentru a evita taxarea la tariful standard de utilizare a serviciului Internet Mobil, opţiunea NonStop va fi activată chiar şi atunci când clientul şi-a atins limita de credit, dacă datele sale despre consum vor fi prelucrate (taxate) cu întârziere, după epuizarea sau expirarea opţiunii precedente. În acest caz, clientul va putea utiliza restul traficului din opţiune doar după restabilirea soldului pozitiv al contului său mobil Orange.

3. Traficul Internet din opţiunea Internet Mobil pe o lună se alocă lunar, în fiecare zi de facturare, este valabil o lună (traficul neutilizat nu se transferă pe luna următoare) şi nu poate fi utilizat în Roaming. Clientul nu poate utiliza concomitent mai multe opţiuni Internet Mobil pe o lună de acelaşi volum.

5. Traficul din opţiunea valabilă 10 zile poate fi utilizat în decurs a 240 ore de la momentul activării.

6. Traficul din opţiunea valabilă 1 zi este valabil în decurs de 24 ore de la momentul activării.

8. Traficul din opţiune acordat şi neutilizat în decursul perioadei corespunzătoare se anulează, fără vreo compensare.

9. La un număr mobil, abonatul poate beneficia concomitent de (i) o singura opţiune lunară sau opţiune NonStop, şi/sau (ii) una sau mai multe opţiuni valabile pe 10 zile şi / sau 1 zi. La un număr mobil, abonatul nu poate beneficia concomitent de o opţiune lunară şi o opţiune NonStop. În cazul activării unei opţiuni NonStop, opţiunea lunară de care beneficiază clientul se dezactivează automat la următoarea dată de facturare. În cazul activării unei opţiuni lunare, opţiunea NonStop de care beneficiază clientul se dezactivează automat la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii NonStop, cu anularea traficului neconsumat. La momentul activării opţiunii lunare, orice opţiune lunară activată de abonat anterior se dezactivează automat.

10. La momentul activării opţiunii NonStop, orice opţiune NonStop activată de abonat anterior se dezactivează automat.

11. O opţiune de acelaşi tip (ca termen de valabilitate şi trafic inclus) poate fi activată o singură dată pe zi.

12. Schimbarea unei opţiuni lunare cu altă opţiune lunară se face doar din următoarea zi de facturare.

13. Schimbarea unei opţiuni NonStop cu altă opţiune NonStop se face prin dezactivarea opţiunii curente şi activarea opţiunii NonStop noi.

14. Traficul din opţiunile Internet Mobil nu poate fi utilizat în roaming.

15. La epuizarea traficului din opţiunea lunară, abonatul va primi o notificare în acest sens. După epuizarea traficului din opţiunile Internet Mobil, cu excepţia opţiunii NonStop, taxarea traficului Internet Mobil va fi efectuată din banii disponibili în contul mobil al Orange al abonatului, conform tarifului standard de utilizare a serviciului Internet Mobil.

16. Plata pentru opţiune se percepe în avans la data activării acesteia. Plata pentru opţiune, tariful standard de utilizare a serviciului Internet Mobil şi unitatea de taxare a serviciului Internet Mobil sunt prevăzute în lista oficială de preţuri Orange Moldova, publicată pe pagina www.orange.md. Suplimentar acestor medii de informare, abonatul poate lua cunoştinţă de aceasta prin solicitare de informaţii Serviciului Clienţi sau în orice magazin Orange Moldova.

17. Unele aplicaţii incorporate sau descărcate pe telefoane de tip smartphone au proprietatea de a se actualiza în mod automat, consumând trafic Internet Mobil.

Versiunea Desktop