Vreau distracţie
la nesfârşit
1GB
la doar 10 lei
Pentru toţi
la PrePay şi Abonament

Pentru toată lumea la Abonament şi PrePay e distracţie câtă vrei.

Alege noile opţiuni pe 1 zi cu apeluri nelimitate şi trafic Internet, la doar 10 lei fiecare.

Apeluri nelimitate în reţea
la doar 10 lei
sau
1 GB trafic Internet
la doar 10 lei

Activează noile opțiuni pe o zi prin 888 şi bucură-te de comunicare.

2 GB trafic Internet, exclusiv pe MyOrange
la doar 10 lei

Activează opţiunea prin aplicaţia MyOrange.

Opţiunile Apelurile nelimitate în reţea, 1GB şi 2 GB pot fi utilizate timp de 24 de ore de la activare şi nu pot fi utilizate în Roaming.
Clienţii Orange Abonament pot activa doar o opţiune de acelaşi tip timp de 24 de ore.
Ofertă valabilă până la 31.10.2019.

Pentru toți la PrePay

Apeluri nelimitate în reţea + 1 GB trafic Internet
la doar 50 lei, pentru 15 zile.

Activează opţiunea prin 888 sau aplicaţia MyOrange.

Opţiunea „Apeluri nelimitate în reţea + 1GB” este valabilă timp de 15 zile de la activare şi nu poate fi utilizată în Roaming. Ofertă valabilă până la 31.10.2019.

Condiţiile de utilizare a opţiunilor

  1. Clientul va utiliza opţiunea cu bună credinţă. Clientul va folosi opţiunea numai pentru uzul propriu şi nu o va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a opţiunii, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare. Prin „folosire abuzivă a opţiunii” se înţelege, de asemenea, printre altele, efectuarea de apeluri nelimitate în reţea (i) către mai mult de 20 numere telefonice diferite în cursul oricăror 24 de ore consecutive, şi/sau (ii) către mai mult de 100 numere telefonice diferite în cursul perioadei de valabilitate a opţiunii de 15 zile consecutive.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze opţiunea, fără nicio compensare, (2) să refuze activarea unei noi opţiuni ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale nelimitate, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client
Versiunea Desktop